Nyíregyházán számtalan sportolásra alkalmas szabadtéri terület, útvonal, kondipark, rekortánpálya van. Az önkormányzat lehetőséget biztosított a „Mozdulj Nyíregyháza” keretében a téli időszakban is ingyenes mozgásra, emellett sportversenyek megrendezésével is példát mutat. Folytatódik ez a sor a nyár második felében is, hiszen augusztus közepétől nem telik el hétvége, hogy ne legyen verseny- vagy szabadidős, azaz tömegsport rendezvény.
2022-07-17 |
A rendezvény június 6-án pünkösdhétfőn 11 órától istentiszteletettel kezdődik. A Reformátusok Családi napját idén 12. alkalommal szervezi meg Nagy György a gyülekezet lelkipásztora. A mostani esemény különlegessége, hogy kárpátaljai előadók tartanak előadást kárpátaljaiaknak és a helyi reformátusoknak.
2022-06-01 |
Hamarosan elindulnak a nyári táborok. Apród- és udvarhölgyképző napközi, kutyás-sport napközi, táncos kedvű napközi. Csak néhány azok közül, amelyeket a Miskolci Kulturális Központ is szervez idén nyáron a gyerekek számára. A legtöbb helyre még lehet jelentkezni, a szervezők viszont azt javasolják a szülőknek, hogy a feltételekről mielőbb tájékozódjanak. A jelentkezési határidő június 17-e.
2022-05-20 |
Ennek keretében gyönyörű újonnan kialakított parkok, játszóterek, sétányok létesülnek. . Teljesen megújul a Vártó környezete is. A településen a gyermek-, család,- de még kutyabarát fejlesztésekkel is sokkal tartalmasabban, kellemesebben tölthetik majd a szabadidejüket a helyiek és a városba érkezők- tájékoztatta rádiónkat Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere.
2022-03-22 |
Fontos, hogy a korcsolyázáshoz rétegesen öltözzünk és kesztyűt is viseljünk. A biztonságra is érdemes odafigyelni, hiszen egy balesetveszélyes sportról beszélünk. Arra kérik a korcsolyázni vágyókat, hogy figyeljék a Miskolc Városi Szabadidőközpont honlapján a nyitva tartást. A pálya a hatályos járványügyi szabályozásnak megfelelően látogatható, vagyis védettségi igazolvánnyal. Maszkot nem kötelező viselni.
2021-12-02 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt