Megjelent az Európa Rádió új, telefonos alkalmazása, ami a Tiszáninneni és a Tiszántúli Egyházkerület gondozásában készült el. A telefonos applikáció Android és IOS rendszeren is fut és bárki számára ingyen letölthető.
2023-10-24 |
Az okostelefonok túlzott használata megzavarhatja az alvást, ami komoly hatással lehet általános mentális egészségre, a memóriára, befolyásolhatja a tiszta gondolkodás képességét, és csökkentheti a tanulási képességeket. Tullner Gabriella klinikai szakpszichológus részletesen elemezte ezen eseteket.
2022-04-05 |
A kezdeményezést a Fesztivál Önkéntes Központ a járványhelyzet miatt hirdette meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen. A cél, hogy a veszélyeztetett, magányos korosztályt segítsék. A részletekről Nagy Réka a Fesztivál Önkéntes Központ vezetője számolt be.
0:00
0:00
2020-04-28 |
Évente több ezren lesznek rosszul az utcán hirtelen keringésleállás miatt, és a túlélés esélyét nagyban növeli, ha valaki a mentők kiérkezéséig el tudja kezdeni az újraélesztést. Erre készült el a Szív City applikáció, amely egyedülálló Európában.
2019-09-24 |
Rengeteg magyar felhasználót hívtak fel különös, +377-tel kezdődő számokról látszólag véletlenszerűen. Nem ez az első ilyen eset, már évekkel ezelőtt is voltak hasonlók, most azonban úgy néz ki, újra megindultak a furcsa hívások. Ezek természetesen külföldi számok, a +377 például monacói, a többi pedig leggyakrabban afrikai országokhoz köthető. A telefonos és egyéb csalásokról beszélgetünk Csáki Attila technológiai bloggerrel.
2019-09-09 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt