Megjelent az Európa Rádió új, telefonos alkalmazása, ami a Tiszáninneni és a Tiszántúli Egyházkerület gondozásában készült el. A telefonos applikáció Android és IOS rendszeren is fut és bárki számára ingyen letölthető.
2023-10-24 |
Magyarország legnagyobb, mozgásra ösztönző programját szervezi meg a Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország Program támogatásával, és ebben több mint 50 ezer résztvevőre számítanak 77 napon keresztül.
2023-03-29 |
Az ünnepi készülődés, a téli útviszonyok és a hideg időjárás mind előidézhetnek olyan közúti vagy háztartási baleseteket, amikor létfontosságú, hogy időben érkezzen a szakszerű segítség.
2022-12-28 |
Évente több ezren lesznek rosszul az utcán hirtelen keringésleállás miatt, és a túlélés esélyét nagyban növeli, ha valaki a mentők kiérkezéséig el tudja kezdeni az újraélesztést. Erre készült el a Szív City applikáció, amely egyedülálló Európában.
2019-09-24 |
Nyelvtudás nélkül ma már nagyon nehéz boldogulni. Az idegen nyelvek ismerete pedig nemcsak szükséges, de rendkívül hasznos is, hiszen új világokat nyit meg számunkra. Szerencsére már nem jelent gondot, ha nincs időnk, lehetőségünk nyelviskolába, vagy külön órára járnunk, számos applikáció segít a nyelvtanulásban.
2019-08-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola