Kerekasztal-beszélgetés az Európa Rádióban minden vasárnap délelőtt 10 órától! Ismétlés: péntek 10:10
2021-01-01 |
A kezdeményezést a Fesztivál Önkéntes Központ a járványhelyzet miatt hirdette meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen. A cél, hogy a veszélyeztetett, magányos korosztályt segítsék. A részletekről Nagy Réka a Fesztivál Önkéntes Központ vezetője számolt be.
0:00
0:00
2020-04-28 |
Töprengés, biztatás, bizakodás, hogy együtt értelmezve a világot: egyre többet értünk belőle, s egyre többekkel mondhatjuk el egymásnak: értünk. És persze rádöbbenünk végre, hogy mi, együtt tehetjük a legtöbbet magunkért, ÉRTÜNK. Így jellemzi a 2019-ben Sajóvámoson elindított előadássorozatot Pankucsi Márta főszervező, jogász-szociológus, a Miskolci Egyetem egykori tanára.
2020-02-19 |
Az anyaság történeti áttekintéséről volt szó a Holdam Egyesület legutóbbi, Kávészünet című programján. A beszélgetés Osgyáni Kovács Kitti cikkéből, tanulmányából indult ki. A szerető anya képe fokozatosan alakult ki az elmúlt évtizedek alatt. Egy nő élete a háztartás vezetése mellett a gyermekek megszülésében és felnevelésében, illetve a család összetartásában teljesedhetett ki.
2019-11-24 |
Oláh Gergő énekes, az X-Faktor harmadik szériájának győztese lesz a Wáli István Református Cigány Szakkollégium vendége november 14-én a debreceni Kölcsey Központban. Az intézmény rendszeresen hív meg híres, értéktudatos roma férfiakat és nőket, hogy életükről, hivatásukról, hitükről valljanak a fiataloknak. Ezen a napon a WISZ kinyitja kapuit az érdeklődő diákok előtt, a 17 órakor kezdődő pódiumbeszélgetést megelőzően 10 és 16 óra között minden érdeklődőt várnak szeretettel.
2019-11-06 |
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt