Megjelent az Európa Rádió új, telefonos alkalmazása, ami a Tiszáninneni és a Tiszántúli Egyházkerület gondozásában készült el. A telefonos applikáció Android és IOS rendszeren is fut és bárki számára ingyen letölthető.
2023-10-24 |
Az Európa Rádió debreceni szerkesztősége hivatalosan is a Könyv barátai hálózat tagja lett. Az olvasást, az irodalmat népszerűsítő civil szerveződés tavaly indult el a városban, és mostanra félszáznál is több tagja van, köztük kulturális intézmények, iskolák, vállalkozások.
2023-06-30 |
Rádiónk alkotó közössége kapta idén Miskolc MJV Polgármesteri Hivatalának sajtódíját március 15-én, a Magyar Sajtó Napján – az elismerést a szerkesztőség tagjai nevében Sike Gábor ügyvezető-főszerkesztő és Kojsza Péter főszerkesztő-helyettes vette át Veres Páltól, Miskolc polgármesterétől.
2023-03-16 |
Most pedig, ha már szilveszter van, engedjék meg, hogy bemutassam önöknek, hogy bármennyire is komoly műsort készítünk nap mint nap itt az Európa Rádióban, azért mi is szoktunk nevetni, hibázni, és igazán ideális, ha a hibáinkon nevetni is tudunk. Jöjjön 2022 bakijinak összeállítása...
2022-12-31 |
Ha az év utolsó műsorát hallják, nem maradhatnak ki belőle 2021 vicces pillanatai, bakijai, mert bár az Európa Rádió komoly, fontos témákkal foglalkozik, hibázni és nevetni mi is szoktunk. Jöjjön ebből egy csokor... Hegedűs Márk összeállítása.
0:00
0:00
2021-12-31 |
Mi történik a Kárpát-medencében? Hogyan él a magyarság, hogyan élnek a reformátusok? Hírek, események, érdekességek. A Kárpát-medencei református stúdiók közös magazinja. Minden nap 14 órától az Európa Rádió műsorán.
2021-12-15 |
Az Európa Rádió 2001. november 23-án kezdte meg működését Miskolcon, az ITC 12. emeletén. A mai székházba, a Toronyalja utca 13. alatt található ingatlanba 2012-ben költözött. Az Európa Rádió tulajdonosa a Tiszáninneni és a Tiszántúli Református Egyházkerület, azonban a közszolgálati jelleg továbbra is meghatározó a műsorainkban. A húsz év során alaposan kibővült rádiónk sugárzási köre, hiszen ma már hallhatók vagyunk Miskolc mellett Mezőkövesden és Sátoraljaújhelyen, valamint Debrecenben és Nyíregyházán.
2021-11-27 |
Könyv készült Szabó Tibor coach, mediátor az Európa Rádióban elhangzott interjúiból, amelyeket feladatokkal, kérdésekkel egészített ki a szerző. A kötetben mások mellett a boldogságról, az időgazdálkodásról a stresszkezelésről van szó, és arról is, hogy hogyan lehet rendet tenni az életünkben. Szabó Tibor szerint aki ezt a könyvet forgatja, tulajdonképpen önmagára fordított időt nyer.
2020-10-04 |
A Médiatanács döntésének értelmében az Európa Rádió ismét megkezdheti a sugárzást a 102.1 MHz-es frekvencián, ami azt jelenti, hogy mezőkövesdi hallgatóink ismét figyelemmel kísérhetik rádiónk központi adását. Köszönjük a türelmet, és várjuk mezőkövesdi hallgatóinkat újra a készülékek elé!
2020-10-02 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt