Az intézmény munkatársai bíznak abban, hogy január 21-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából személyes jelenléttel szervezhetnek programot.
2022-01-13 |
Darvas Szilárd börtönlelkész számolt be nekünk az elmúlt év tapasztalatairól, arról, milyen a lelki élet a börtön falai között, és hogyan készülnek az ünnepre.
2021-12-23 |
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság közös projektje során 2019 júliusától kezdve tartanak a kivitelezési munkálatok a Tiszalöki vízlépcsőn. A rekonstrukció során a duzzasztómű gépészeti berendezéseinek és a tábláknak a felújítása, a műtárgy betonszerkezeteinek javítása, a hajózsilip-támkapuk, a partbiztosítások és vezetőművek átépítése és a gépészeti rendszer felújítása, iszapkotró és -továbbító rendszer kiépítése történik meg.
2020-08-08 |
A Tiszalöki Református Egyházközség Oltalmazó Otthona és Háza jelenleg családok átmeneti otthonaként szolgál. Az intézmény két telephellyel működik és összesen 50 fő befogadására alkalmas.
2020-07-24 |
Református istentiszteletet közvetítettünk Tiszalökről. Igét hirdetett Lőrinczyné Harászi Andrea, a gyülekezet lelkipásztora.
Istentiszteletet közvetítettünk felvételről, a tiszalöki református templomból. Igét hirdetett Lőrinczyné Harászi Andrea, a gyülekezet lelkipásztora.
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt