Március 27-én hétfőn újra nyit a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Nyíregyházán. Tomasovszki Anita intézményigazgató rádiónknak hangsúlyozta: egész napos programmal készülnek a nyitásra és igyekeznek idén is minél több színvonalas rendezvényeket szervezni.
2023-03-27 |
Két hónap kényszerszünet után február 11-től újra fogadja a színházkedvelőket a teátrum. Teljes munkarendben játszik majd a társulat, a nagyszínpadon a Teljesen idegenek című előadással kezdenek.
2023-02-06 |
Április 15-től újra megnyitja kapuit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolcán. A fürdőt a karácsonyi ünnepeket követően zárták be, az eltelt időszakban karbantartási munkálatokat végeztek a komplexumban.
2022-04-07 |
A város legdinamikusabban fejlődő, a nyugati ipari parkhoz közel eső részén, az igényeket felmérve döntött úgy az egyházközség, hogy óvodát épít, a református egyház óvodafejlesztéseire elkülönített állami támogatásból. A jelentkezéseket már várják a maximális létszám eléréséig.
2022-02-12 |
A Magyar Nemzeti Múzeum kötelékébe tartozó intézmény tavaly november első felében zárt be a koronavírus-járvány miatt. A belépéshez a látogatóknak ugyanazokkal a feltételekkel kell rendelkezniük, mint ami országosan is érvényes, kiegészítve az anyaintézmény igazgatójának rendelkezéseivel – közölte dr. Tamás Edit a múzeum igazgatója.
2021-05-19 |
A pandémiára reflektáló Hamlet május 10-ei előadása után hamarosan a teátrum belső terei is látogathatók. Május 26-án kezdődik a DESZK@ Digital, a kortárs magyar drámákat felvonultató fesztivál rendhagyó változata.
2021-05-19 |
A pandémiára reflektáló Hamlet május 10-ei előadása után hamarosan a teátrum belső terei is látogathatók. Május 26-án kezdődik a DESZK@ Digital, a kortárs magyar drámákat felvonultató fesztivál rendhagyó változata.
2021-05-19 |
Tájékoztatót tartott a miskolci Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület. Itt ismertették a Civil 1%-os kampányt, szó volt a közelgő adóbevallási határidőkről, valamint a járványügyi szabályok könnyítéseiről. Szabó Gergely, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Önkormányzat alelnöke az identitás pályázatról, Szendrei Mihály a Miskolc és Térsége Turizmusáért Egyesület elnöke az eltelt pandémiás időszak tapasztalatairól, és az újrakezdés esélyeiről beszélt.
2021-05-13 |
Hat előadás próbái fejeződtek be és mutatták be azokat hivatalosan, de közönség nélkül, most itt az ideje, hogy ezt bepótolják és a színházszeretők személyesen is láthassák a darabokat. Hogy hogyan készülnek a nyitásra Kirják Róberttől, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatójától érdeklődünk.
2021-05-09 |
A református templomokban május másodikától újra személyes találkozással tarthatnak istentiszteleteket. Kovács Imre, a polgári, újtikosi és tiszagyulaházi gyülekezetek lelkipásztora az anyák napi első istentisztelettel kapcsolatban elmondta, hogy érezhetően még félnek az emberek, ezt mutatta, hogy kevesebben jelentek meg a vártnál.
2021-05-07 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt