2019 óta Encs önkormányzata már nem csak működésre költ, a városban több beruházás valósulhatott meg saját forrásból is az elmúlt években, összesen több száz millió forint értékben. Kiemelt célként határozták meg az Encsi Ipari Park fejlesztését, amelyre a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Önkormányzattal közösen nettó 800 millió forint uniós forrást nyert a város.
2023-06-28 |
Az intézmény működése során az ott dolgozók mindig példaértékű munkát végeztek, ami három éve kiegészült azzal a gondoskodó krisztusi szeretettel, amely a református fenntartásból fakadóan vált az otthon sajátjává – hangzott el az encsi református templomban megszervezett hálaadó istentiszteleten.
2022-10-09 |
A 26 éve működő étterem egy presszóként kezdte és szép lassan nőtte ki magát. Dudás Szabolcs és testvére, Dudás Szilárd az Olaszországból hazahozott tudást is tudták kamatoztatni, de hűek maradtak a magyar és a borsodi konyha iránt is. Dudás Szabolccsal a miskolci éttermükben beszélgettünk.
2021-10-22 |
Csaknem egymilliárd forintból épül új tanuszoda Encsen. Az alapkőletétel okán megszervezett ünnepségen dr. Hörcsik Richárd a térség országgyűlési képviselője nyilatkozott rádiónknak.
0:00
0:00
2020-09-25 |
Istentiszteletet közvetítettünk az encsi református templomból. Igét hirdetett Baksy Mária esperes-lelkipásztor.
A beruházás megtekintésére szervezett bejáráson Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő ismertette a pályázatot, amely a fejlesztést lehetővé tette, illetve Szabó Árpád az intézmény fenntartója, vagyis a Szerencsi Tankerületi Közpint vezetője a beruházás részleteiről beszélt rádiónknak.
2020-05-17 |
Folytatódhat az Encsi kistérségben a Gyerekesély program, nemrég egy nagy összegű, az infrastrukturális hátteret megteremtő pályázat is elindulhatott a térségben.
2019-12-04 |
Kedves Hallgatóink! Istentiszteletet közvetítettünk az encsi református templomból.Igét hirdetett Baksy Mária esperes-lelkipásztor.
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt