Ahogy az előző években, a díjat most is a miskolci villamos nyerte el. A szerelvény csaknem 3 és fél millió szavazatot kapott, amivel épphogy megelőzte a második helyezett Plzeň városát. A miskolci villamos a verseny hajrájában szerezte meg a győzelemhez szükséges szavazatokat. Gadnai-Bodnár Éva, az MVK Zrt. operatív igazgatóját kérdeztük a részletekről.
2021-01-09 |
Negyedik alkalommal hirdette meg a MHD86 nevű cseh portál azt a versenyt, melyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. A megmérettetésre a Miskolci Városi Közlekedési Zrt is nevezett, a tavalyi mézeskalács-házikós villamossal. Európa legszebb adventi villamosára január 3-ig lehet szavazni- mondta rádiónknak Gadnai Bodnár Éva a közlekedési társaság operatív igazgatója.
2020-12-25 |
Az idei évben a járványügyi helyzet miatt kérdés volt, hogy ez megtörténjen-e, éppen ezért novemberben az utazók, a miskolciak számára szavazásra is bocsájtották a kérdést. Alig öt nap alatt több mint 14 ezren válaszoltak a kérdésre, és a szavazók 76,2 százaléka mondott igent az ünnepi járműre. November 29.-én, advent első vasárnapján pedig már el is indult útjára az idén is szemet gyönyörködtető villamos, amely a tavalyi évben az Európa legszebb adventi villamosa címet is elnyerte. Az idei év aktualitásairól Gadnai- Bodnár Éva, az MVK Zrt. operatív igazgatója nyilatkozott rádiónknak, akit arra is megkértünk, hogy idézze vissza az elmúlt évek adventi villamosainak díszítését, hangulatát.
2020-12-01 |
A miskolci önkormányzat legutóbbi ülésén elfogadta a közlekedési társaság előterjesztését miszerint változik a villamosok és az autóbuszok menetrendje és változik a vonaljegyek, bérletek ára Miskolcon. Április elsejétől csökkenni fog csúcsidőn kívül az 1-es és a 2-es villamosvonalon, valamint több autóbuszvonalon a járatok száma.
2020-03-18 |
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt