Lezárult a Magyar Református Szeretetszolgálat új adventi akciója, amelyben ötszáz gyermek karácsonyi kívánságát teljesítették. Az adakozás lényege, hogy az adomány karácsonykor a fa alá kerül és nem hamarabb vagy nem magától az adományozótól veszik át a gyermekek. Az akciónak jövőre lesz folytatása.
2019-12-14 |
Kőhalomban nyitotta meg első erdélyi irodáját Magyar Református Szeretetszolgálat június 23-án. Ezt követően a Kőhalmi Református Egyházközség szerződött partnerként vesz részt az MRSZ munkájában, az Alapítvány erdélyi feladatait helyi önkéntesek bevonásával fogják végezni.
2019-06-27 |
Ezzel az új kezdeményezéssel a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai kárpátaljai gyermekek táboroztatásához gyűjtenek adományokat.
0:00
0:00
2019-06-25 |
Bár még épp csak elkezdődött a vakáció, a Magyar Református Szeretetszolgálat máris elkezdte a felkészülést a következő tanévre. Immár évek óta arra használják ki az iskolai szünidőt, hogy tanszereket és iskolatáskákat gyűjtsenek a rászoruló diákoknak a sulikezdéshez határon innen és túl.
2019-06-25 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt