A rendezvényt szervező Paktumiroda 2023.06.19-én a polgármesteri hivatal Dísztermébe várta azokat a cégeket, és partnereket, akik a Paktum 2017-es Együttműködési Megállapodásának aláírása óta részt vettek a Foglalkoztatási Paktum munkájában.
2023-06-29 |
A következő 7 évben is 10 milliárd forint értékű forráskihelyezés várható munkaerőpiaci programokra, továbbá az egyéb gazdaságfejlesztő programokkal együtt, ez akár 30 milliárd forint is lehet vármegyénkre nézve-fogalmazott rádiónknak Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei közgyűlés elnöke.
2023-04-26 |
A munkaadók és munkavállalók illetve egyéb szervezetek között közvetítő iroda felvállalta azt is, hogy segít egy platformra helyezni a megyében dolgozó és helyi terméket előállító vállalkozókat, termelőket. Szívből Szabolcs-Szatmár-Beregből - ezzel a szlogennel élve szeretnék kiközvetíteni a helyi nyersanyagból, helyi hagyományok szerint elkészített termékeket az érdeklődők felé. Fricz Péter helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátort kérdeztük.
2023-02-24 |
Miskolc önkormányzata Magyarországon az elsők között alakította ki befektetés ösztönzési programját, amelynek célja a helyi gazdaság fejlesztése, a foglalkoztatás elősegítése, és a városban lakók életminőségének javítása.
2022-12-08 |
Már közel félezren éltek a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum Iroda lehetőségével, ahol vállalkozók igényelhetnek bér és járuléktámogatást több hónapon át. Zsel Emese irodavezető munkatársaival igyekszik minden érdeklődőnek segíteni.
0:00
0:00
2022-06-20 |
Több mint 1400 álláskeresőnek segített már a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum és ezernél is több cég részesült támogatásban. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal közös projektjének célja, hogy hosszú távon fejlessze a foglalkoztatást a megyeszékhelyen.
2022-02-15 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt