A tavaly átadott új nagyerdei szabadtéri strand jelentősen hozzájárult az Aquaticum népszerűségéhez és elismertségéhez. A fejlesztésnek köszönhetően már több hazai és nemzetközi díjat is átvehettek – értékelt Fazekas Lajos, az Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója.
2021-07-30 |
Megnyílt a Miskolc-Tapolcai Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, amely 12 milliárd 700 millió forintos vissza nem térítendő kormányzati támogatásból valósult meg.
2021-06-15 |
Számtalan színvonalas szolgáltatás várja majd a fürdőzni vágyókat. Az országban egyedülálló módon sárkányok hátán vagy víz alatti világba utazhatunk a virtuális csúszdán, amelynek különlegessége, hogy egy VR szemüveget használva fogunk bele a virtuális utazásba. Ezenkívül saját cukrászdája is lesz az élménykomplexumnak. Egy nyereményjátékot is hirdettek, aminek a nyertesei június 11-én, a "premiert" megelőző napon léphetnek majd be elsőként az élményfürdőbe – mondta el Németh Judit a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője.
2021-06-01 |
Lezárult a tervpályázat, amit az önkormányzat írt ki a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és hozzá kapcsolódóan a régi uszoda attrakciófejlesztésére. Három pályamű érkezett be, közülük a nagyerdei strandot is megálmodó Bordás Péter, a Bord Építész Stúdió Kft. terveit választotta a legjobbnak a bíráló bizottság. Így várhatóan ezek alapján újulhat meg a két egység 2024-re, állami támogatással, a Kisfaludy Program keretében.
2021-04-15 |
Három és félmilliárd forintból teljesen megújul, valamint tovább bővül a sárospataki Végardó Fürdő – jelentették be egy online sajtótájékoztató keretében. Dr. Hörcsik Richárd a térség országgyűlési képviselője ezen kiemelte: utoljára 2009-ben sikerült nagyobb léptékű fejlesztést végrehajtani a város önkormányzatának legnagyobb bevételt hozó létesítményén, akkor ő volt a polgármester is.
2020-12-11 |
A szervezet Debrecenben tartotta őszi közgyűlését, amelyen az is elhangzott, hogy szükség van a támogatásokra ahhoz, hogy a munkahelyek megmaradjanak. Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese ismertette a jelenlegi helyzetet.
2020-09-25 |
A legjelentősebb vendégcsalogató beruházás a fürdő átépítése volt, amely a koronavírus járvány ellenére is rengeteg látogatót vonzott az elmúlt hónapokban. Mindezekről a Magyar Fürdőszövetség közgyűlésének elején beszélt Papp László Debrecen polgármestere.
2020-09-13 |
A jelenlegi korlátozások mellett egyelőre csak a négy hidegvizes medencét élvezhetik majd a fürdővendégek. A vezetőség reméli, hogy hamarosan a három gyógyvizes medence, illetve a masszázzsal és szaunával rendelkező wellness részleg is kinyithat.
2020-05-20 |
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt