A rendelkezésre álló adatok alapján a megyében 2020-ban az előző évhez képest 7,7 %-kal tovább csökkent a regisztrált bűncselekmények száma. A hazánkban kihirdetett különleges jogrend következtében a rendőrség részére a korábbinál több és más jellegű feladat jelentkezett. A napi szolgálati teendők kiegészültek a hatósági házi karanténkötelezettség végrehajtásának, az üzletek nyitvatartásának, a maszk helyes használatának, majd a kijárási tilalom betartásának ellenőrzésével. Gyurosovics József rendőr dandártábornokot hallják.
2021-06-04 |
A Tiszántúli Református Egyházkerület május 21-én megtartotta közgyűlését a Debreceni Református Nagytemplomban. A járványügyi szabályokat betartva 123-an tanácskoztak: Fekete Károly elnökségi beszámolója után elfogadták a 2021. évi költségvetést, és személyi kérdésekben is döntöttek. A részletekről Fazakas Gergely Tamás világi főjegyző beszél.
2021-05-26 |
Megtartotta alakuló közgyűlését a Tiszántúli Református Egyházkerület újonnan megválasztott közgyűlése január 30-án. Az ülést a koronavírus-járvány miatt videókonferencia formájában tartották meg.
2021-02-06 |
A következő, hétéves uniós költségvetési időszakban is ugyanannyi forrás jut Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének, mint az azt megelőzőben, vagyis 150 milliárd forint.
2020-12-25 |
A szervezet Debrecenben tartotta őszi közgyűlését, amelyen az is elhangzott, hogy szükség van a támogatásokra ahhoz, hogy a munkahelyek megmaradjanak. Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese ismertette a jelenlegi helyzetet.
2020-09-25 |
A Tiszántúli Református Egyházkerület képviselői megtartották őszi közgyűlésüket, a járványhelyzethez igazodva ezúttal a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában, ahol a résztvevők megfelelő távolságot tudtak tartani egymástól.
2020-09-16 |
November 8-án 17 órától tartja alakuló ülését az új miskolci közgyűlés. Itt döntenek majd az alpolgármesterek személyéről, és kiderül az is, kik lesznek a képviselőcsoportok, illetve bizottságok vezetői. Veres Pál polgármester rádiónknak adott csütörtöki interjújában ismét azt hangsúlyozta: szakmai szempontok alapján döntenek a főbb pozíciókról. Miskolc új polgármesterét az MVK Zrt.-nél kialakult válsághelyzetről, a kampány során megfogalmazott célokról és a jövőbeni tervekről is kérdeztük.
2019-11-08 |
A huszonkilenc tagú képviselő-testületből huszonnyolcan voltak jelen az alakuló ülésen és egyhangúlag rá szavaztak. Bánné Gál Boglárka az előző ciklusban az alelnöki posztott töltötte be. Azt mondta: a 650 ezer lakosú megye érdekeit szolgálja a következő öt évben is. Célja az ipar, a kultúra fejlesztése, a turisztikai kínálat bővítése és a települések fejlesztése; az, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén az ország meghatározó megyéi közzé tartozzon.
2019-11-07 |
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt