Javul a közlekedés Debrecen és Nyíregyháza között a két település együttműködésének köszönhetően. Még 2017 decemberében írták alá azt a hosszútávú együtműködési megállapodást, amely számos célt tűzött ki a régió megerősítése érdekében. Így a közeljövőben megújul a 4-es számú főút és a vasútközlekedés is a két megyeszékhely között. Az együttműködés részleteiről sajtótájékoztatót tartottak.
2021-05-30 |
Sokmilliárdos, állami kezdeményezésű és finanszírozású beruházás keretében bontják le, majd építik újjá a következő két esztendő folyamán a Vörösmarty utca – Pfaff Ferenc utca – Martinkertváros közötti, a vasúti sínek felett átívelő hármas felüljárót, azaz az Y-hídat.
2020-12-10 |
Március közepétől kevesebb volt a forgalom az utakon, ennél fogva kevesebb volt a baleset is. A sofőrök figyelmesebben, óvatosabban, lassabban vezettek. Hajdú-Biharban hatvannal kevesebb baleset történt, mint tavaly ilyenkor. A szabályok lazításával visszatért a forgalom, a balesetek száma az ilyenkor megszokotthoz közelít. Rádiónkat Suba István, a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára tájékoztatta.
2020-06-21 |
A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet bejelentése után háromszorosára – négyszeresére ugrott a forgalom a gyógyszertárakban a normális átlaghoz képest. A hirtelen jött pánikszerű vásárlás átmenetileg hiányt idézett elő bizonyos szereknél, de mostanra rendeződött a helyzet.
2020-04-01 |
A légitársaság 2012-ben indította el első bázisgépét a cívisvárosban, akkor 18 ezres utasforgalommal, ma év végére már több mint 600 ezres forgalomra számítanak. Jelenleg 11 ország 14 desztinációjába szállítanak utasokat, a nyaraló turisták mellett az üzletemberek is nagy számban igénybe veszik a Debreceni Repülőteret. Sőt, a régió legjelentősebb repülőtere lett a debreceni.
2019-09-03 |
Július végére elérte a 360ezret a Debreceni Nemzetközi Repülőtér utasainak száma, mostanra pedig valószínűleg meghaladta a tavalyi teljes éves forgalmat. Ez nagyban köszönhető a menetrendszerinti járatok bővülésének és a sikeres charter szezonnak.
2019-08-19 |
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt