A vadhúsok, valamint az azokból készült termékek népszerűsítésének lehetőségeit járta körbe az a konferencia, amit a tizenegyedik alkalommal megrendezett mikóházi Vadkolbásztöltő Fesztivál keretében rendeztek meg.
2022-12-06 |
20 évvel ezelőtt Mikóházán és Filkeházán lépett először közönség elé a Szent Efrém Férfikar. A Zempléni Fesztivál idei programsorozatában hálaadó koncerttel és zarándoklattal ünnepelték a jeles évfordulót.
2022-08-23 |
Az esemény a pandémia miatt tavaly elmaradt, idén viszont újra sokan voltak kíváncsiak a mikóházi programra. Összeállításunk elején Gógh Andrást, a hegyközi település polgármesterét hallják, aki a programok és a célok mellett a rendezvény lebonyolításához, valamint a pincesor látogatásához szükséges infrastruktúra fejlesztésől is beszélt rádiónknak.
2021-12-10 |
A település is megérezte a koronavírus-járvány hátrányos hatásait, ám helyben szerencsére kevesen betegedtek meg – közölte Gógh András polgármester. Mint hozzátette, mindez annak köszönhető, hogy a helyi lakosok szigorúan betartották a járványügyi szabályokat.
2021-01-28 |
Mikóháza a zempléni Hegyköz egyik legdinamikusabban fejlődő települése, jelenleg is számtalan pályázat megvalósítása folyik. Gógh Andrással, Mikóháza polgármesterével beszélgettünk.
2020-03-10 |
Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen idén is megrendezték Mikóházán a vadkolbásztöltő fesztivált és fogópálinka versenyt. Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő szerint a település megtalálta azt a gasztronómiai rést, amely komoly vonzerőt jelent Mikóházának. A vadkolbászok minőségét zsűrielnökként már évek óta a televízióból ismert gasztro szakértő, műsorvezető Sági Szilárd értékelte társaival együtt.
2019-12-06 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt