Bodnár Máté lelkipásztor elmondta: a felkészítést úgy építették fel, hogy ne terhelje meg a családokat és a fiatalokat sem. Ezért havonta egy vasárnap találkoznak, ráadásul a tematika is alkalmazkodik a fiatalok élethelyzetéhez. Az első felkészítő összejövetelt szeptember 24-én tartják.
2023-09-08 |
Az évente 25.000 látogatót vonzó miskolci extrémsport és közösségi központ irányítója elmondta: a Factory Aréna sok fejlődésen ment keresztül, és sose gondolta volna, hogy egyszer ekkora népszerűségnek fog örvendeni.
2021-12-08 |
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Iparkamara pályaorientációs tanácsadói előadásokkal, osztályfőnöki órákkal, gyárlátogatásokkal segíti a diákokat abban, hogy a számukra legmegfelelőbb szakmát, pályát választhassák. Szennai Nagy Annamária rádiónknak hangsúlyozta, egyre több diák méretteti meg magát nemzetközi szakmai versenyeken is.
2021-10-21 |
Hallasd a hangod! Ezzel a felhívással fordult a Miskolci Önkormányzat a helyi fiatalokhoz. A következő évek ifjúságpolitikai irányvonalának kialakítását, a Miskolci Ifjúsági Koncepció elkészítését segíti az a kérdőív, melyet a napokban készített el az önkormányzat.
2021-07-17 |
Napjainkban a tinédzserek körében egyre nagyobb problémát okoz a különböző függőségek terjedése. A legutóbbi hazai kutatások szerint minden harmadik középiskolás kipróbál – vagy már kipróbált – valamilyen tiltott tudatmódosító szert, legyen az marihuánás cigaretta vagy valamilyen partidrog.
2021-07-15 |
Fiatalokat útját egyengeti a média világában Molnár Brigitta, aki a Mustárház és a Mustár Fm rádió oszlopos tagja. A médiafelelős már 2008-óta az alapítás évétől jelen van a mustár rádió életében és azóta több száz interjút készített. Brigitta nagyon odafigyel arra is, hogy minőségi munkák születhessenek a fiatalos közösségi rádióban.
0:00
0:00
2021-07-11 |
A Diakóniai Iroda által fenntartott tanodákban nem csak korrepetálják a gyerekeket, hanem komplex módon segítik, támogatják őket, akár szociális alapon is. A tanodák mögött mindig ott áll a helyi gyülekezet is. A részletekről Eperjesi Tamást, a Diakóniai Iroda felzárkózási ágazatának vezetőjét kérdeztük
2021-02-13 |
A település is megérezte a koronavírus-járvány hátrányos hatásait, ám helyben szerencsére kevesen betegedtek meg – közölte Gógh András polgármester. Mint hozzátette, mindez annak köszönhető, hogy a helyi lakosok szigorúan betartották a járványügyi szabályokat.
2021-01-28 |
A július 20-ig tartó akció azt a célt szolgálja, hogy a most a gyerekek által használt, az egyesület által biztosított számítógépek véglegesen a fiataloknál maradjanak, segítve a tanulmányaikat a jövőben is. A kampányban a legkisebb felajánlást is szívesen fogadják. Aki segíteni szeretne, de nem tud laptopot felajánlani, pár száz forintot is utalhat.
2020-07-15 |
Az lenne a jó, ha minél több fiatal sportolna, hiszen a mozgás javítja a szellemi tevékenység hatékonyságát, egyben olyan kompetenciákat alakít ki a gyerekekben, amelyeknek köszönhetően később, felnőttként magasabb minőségű életet élhetnek majd – közölte a Bátrak Ligája elnevezésű program sárospataki rendezvényének megnyitóján Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke.
0:00
0:00
2020-02-04 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt