A július 20-ig tartó akció azt a célt szolgálja, hogy a most a gyerekek által használt, az egyesület által biztosított számítógépek véglegesen a fiataloknál maradjanak, segítve a tanulmányaikat a jövőben is. A kampányban a legkisebb felajánlást is szívesen fogadják. Aki segíteni szeretne, de nem tud laptopot felajánlani, pár száz forintot is utalhat.
2020-07-15 |
Az lenne a jó, ha minél több fiatal sportolna, hiszen a mozgás javítja a szellemi tevékenység hatékonyságát, egyben olyan kompetenciákat alakít ki a gyerekekben, amelyeknek köszönhetően később, felnőttként magasabb minőségű életet élhetnek majd – közölte a Bátrak Ligája elnevezésű program sárospataki rendezvényének megnyitóján Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke.
0:00
0:00
2020-02-04 |
67 fiatal művészt és természettudományos tehetséget támogat a MOL Alapítvány, köztük 4 borsodi fiatalt is. A program művészet-tudomány kategóriában idén 19 millió forinttal segíti a tehetségeket. A támogatást leginkább hangszervásárlásra és útiköltség-térítésre használják fel a fiatalok.
2019-12-20 |
Negyven órás közösségépítő képzést tart fiatalokkal, fiataloknak a Talentum Alapítvány. A programon 18 és 35 év közöttiek vesznek részt, akik érdeklődnek a közösségépítés iránt, vagy éppen lehetőséget látnak a fiatalokkal való együttműködésben.
2019-11-05 |
Számtalan programmal, szakmai napokkal, műhelylátogatással igyekeznek az MTMI (matematika, informatika, műszaki és természettudományok) tárgyakat népszerűsíteni a középiskolás korosztály körében a Nyíregyházi Egyetemen egy nagyszabású projekt keretében. Dobróné Tóth Márta szakmai vezető beszélt ennek gyakorlati megvalósításáról.
2019-10-31 |
A tradicionális és a modern öltözködést egyesíti a romani design, amely a cigány néphagyományokból merít. A céljuk az, hogy a fiatalokat visszavezessék a roma kultúrához, hogy tudják kik ők és honnan jöttek, milyen kultúrával hagyományokkal rendelkeznek. A romani ruhák és kiegészítők nemcsak a roma származású embereket vonzzák. A márka alapítója Varga Erika a Csillagpontra is kilátogatott.
0:00
0:00
2019-08-26 |
Dicsőítő zenével és gondolatébresztőkkel várják a fiatalokat Debrecenbe, a Magyar Református Egység Napjára május 18-án. De vajon mit jelent az egység a fiataloknak?
2019-05-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt