Átadták a Gyöngyszem Református Óvodát Szerencsen. Az épület mintegy 575 millió forintból épült fel. A Református Óvodaprogram ugyan lezárult, de a valódi építkezés csak most kezdődik – közölte a rendezvényen Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke.
2023-10-04 |
A tavalyi sikeres jelmezes futás után újra megrendezik 2023. február 18-án a népszerű élményfutást. A rendezvényre Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből érkeznek majd indulók.
2023-01-07 |
A beruházás átadójára szervezett hálaadó eseményen Jónyerné Demkovics Andreát a Tiszáninneni Református Egyházkerület Integrált Diakóniai Központjának intézményvezetőjét arról kérdeztem, miként is épült fel az évek során az egyházkerület időseket ellátó intézményhálózata.
2022-04-30 |
Két idegenforgalmi beruházás kezdetét jelentették be a napokban Szerencsen. A számos cukrászdát és cukrászüzemet is működtető Halász Produkt Kft. Egy látványcukrászdát épít, a Pepita Macska Vintage Kávézó és Étterem pedig apartmanokat alakít ki és fejleszti a konyháját, udvarát, valamint az éttermi teraszt is.
2021-12-01 |
Református istentiszteletet közvetítettünk Nagycsütörtök alkalmából Szerencsről. Igét hirdetett Balázs Pál, a gyülekezet lelkipásztora.
Advent második vasárnapján református istentiszteletet közvetítettünk Szerencsről. Igét hirdetett Móré-Taracközi Anna segédlelkész.
A hagyományos szerencsi csokoládék készítésére specializálódott vállalkozásnak ehhez 282 millió forint támogatást nyújt a kormány versenyképesség-növelő programja révén. Az erről szóló dokumentumot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter adta át a csokoládé városában. A tárcavezető elmondta: azok a cégek, amelyek szövetséget kötnek a kormánnyal, hosszú távon versenyelőnyre tehetnek szert, mivel a támogatásból megvalósuló technológiai fejlesztéseikkel megalapozzák a hatékonyabb termelést.
2020-09-25 |
Református istentiszteletet közvetítettünk Szerencsről. Igét hirdetett Balázs Pál, a gyülekezet lelkipásztora.
Református istentiszteletet közvetítettünk Szerencsről. Igét hirdetett Balázs Pál, a gyülekezet lelkipásztora.
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt