Átadták a Gyöngyszem Református Óvodát Szerencsen. Az épület mintegy 575 millió forintból épült fel. A Református Óvodaprogram ugyan lezárult, de a valódi építkezés csak most kezdődik – közölte a rendezvényen Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke.
2023-10-04 |
Átadták az új légimentő bázist Miskolcon, a Repülőtéri úton. Magyarországon hét légimentő bázis működik, ahol kilenc mentőhelikopter teljesít szolgálatot, a teljesen új és korszerű miskolci állomás sok tekintetben gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a mentést.
2023-08-09 |
Az új 430 m hosszú kerékpáros út magába foglalja a mintegy 30 m támaszközű acélszerkezetű kerékpáros ívhíd építését és mintegy 80 m hosszúságban előregyártott elemekből készített támfal építését egyaránt.
2023-08-04 |
Átadták a felújított Rákóczi szüretelőházat Tarcalon, amely turisztikai célokat szolgál majd. Az avatásra összehívott esemény egyben a zárórendezvénye volt egy 3,5 milliárdos fejlesztési programnak, amely a Tokaj Borvidék világörökségi kulurtáj úgynevezett magterületét érintette.
2023-07-10 |
Felavatták az újonnan épült cigándi járási tanuszodát. A beruházásra hazai forrásból közel 900 millió forintot költött az állam. Ennek eredményeként egy csaknem 1300 négyzetméteres komplexum jött létre, amelyben egy tanuló- és egy versenyek rendezésére is alkalmas úszómedencét alakítottak ki
2023-04-20 |
Az avató ünnepségen Schmidt Ádám sportért feleős államtitkár elmondta, hogy a több mint 120 milliós kormányzati támogatás jó helyre került. Sportszerető, mozgást szerető városban újítja meg a lehetőségek tárházát. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, miniszter-helyettes szerint a most átadott létesítmény a működőképessé tett uszodával együtt szerves egészet alkot.
2023-04-20 |
Átadták a Tolcsvai Általános Iskola új épületét, amit leginkább a felső tagozatos tanulók használhatnak majd. Az eseményen beszédet mondott Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ igazgatója, aki elmondta: az elmúlt időszakban 63 milliárd forintból 119 projekt megvalósítását tűzhették ki célul maguk elé.
2023-04-13 |
Ünnepélyes keretek között avatták fel a Pácini Bárókert Óvoda Bölcsőde és Konyha új, minibölcsődei épületszárnyát. A beruházásra több mint 85 millió forintot kapott a fenntartó önkormányzat egy sikeres pályázatnak köszönhetően. A fejlesztést a település lakói felől érkező igény indokolta
2022-11-30 |
Hálaadó istentisztelet keretében vette hivatalosan is birtokába teljesen megújult templomát a tokaji református gyülekezet. A 2019-ben életveszélyessé vált templom és a hozzá tartozó parókia felújítására egy sikeres pályázat eredményeként mintegy 500 millió forintot költhetett a közösség.
2022-11-03 |
Átadták a hercegkúti Gyöngyszem Német Nemzetiségi Általános Iskola teljesen felújított épületét, amely a sárospataki Rákóczi Ferenc Általános Iskola, tagintézménye. Rák József a település polgármestere kifejtette: az iskolát 94 évvel ezelőtt a helyiek közös munkával építették fel a templom szomszédságában.
2022-09-18 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt