Két korosztályban várják az indulókat a borsod megyei előválogatóra 2021. november 1-ig.A versenyt november 13-án a Művészetek Házában tartják. A nagy múltra visszatekintő versenyt azzal a céllal szervezik meg, hogy a gyermekek minél szélesebb körben ismerjék meg a magyar népköltészet, népzene és néptánc csodálatos világát, és egy életre kötelezzék el magukat a magyarság értékei mellett.A verseny középpontjában a népi műfajok állnak, így népzene, népmese, népdal és néptánc kategóriában mérhetik össze tudásukat a fiatalok.
2021-10-17 |
Hallasd a hangod! Ezzel a felhívással fordult a Miskolci Önkormányzat a helyi fiatalokhoz. A következő évek ifjúságpolitikai irányvonalának kialakítását, a Miskolci Ifjúsági Koncepció elkészítését segíti az a kérdőív, melyet a napokban készített el az önkormányzat.
2021-07-17 |
Ifjúsági Találkozót szerveznek a reformátusok most szombaton Mátészalkán. Fazekas Ferenc, a nyírbátori egyházközség lelkipásztora rádiónknak elmondta: nem csupán a térségből várják a fiatalokat a CROSS-YOUNITY koncertre és az azt megelőző evangelizációra, amelynek helyszíne a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház Nagyterme Mátészalkán. A találkozó része egy határon átnyúló programnak, amelynek lényege, hogy közelebb hozza egymáshoz az anyaországbéli és a határontúli magyar közösségek fiataljait.
2019-11-07 |
Ez már a második alkalom, eredetileg kétévenként akarták megszervezni, annak érdekében, hogy az ugyancsak kétévenként létrehozott Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó köztes éveiben is tudjanak találkozni a fiatalok. Ám a tavalyi egyházmegyei ifjúsági találkozó olyan nagy sikert aratott, hogy az idén, a Csillagpont idején is összejönnek a fiatalok augusztus 4-étől 9-ig Hercegkúton, hogy beszélgessenek.
2019-07-01 |
"Csillag vagy!" címmel elkészült a Csillagpont Band második saját dala, amely a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó hivatalos dala lett. Berta Zoltán ifjúsági lelkész, a zenekar tagja az Európa Rádiónknak elmondta: 15 perc alatt írta meg ezt a dalt. A Csillagpont Band már nagyon készül a július 23-án kezdődő Református Ifjúsági Találkozóra.
2019-06-29 |
Idén is Debrecen ad otthont a 2003 óta kétévente megrendezendő Csillagpont, ifjúsági fesztiválnak. A rendezvényre több, mint kétezer fiatal regisztrált eddig.
2019-06-24 |
Idén is Debrecen ad otthont a 2003 óta kétévente megrendezett rendezvénynek.
2019-05-14 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt