Nagykálló Folyamatos Fejlődéséért Egyesület az elmúlt két évben egyre több eseményt szervez, mely hasznos és jó ügyek kezdeményezője és katalizátorja szeretne lenni a szeretett városuknak.
2023-04-28 |
Istentiszteletet közvetítettünk a nagykállói református templomból. Igét hirdetett Repelik Gábor lelkipásztor.
A nagykállói Református Egyházközösség lelkipásztora Repelik Zsuzsanna Eszter lesz a következő percekben a vendégünk, aki az interjúban örömmel számolt be a megújult harangtoronyról, az adventi időszak programjairól és a cipősdoboznyi adománygyűjtő akcióról, amellyel a helyi rászoruló családokat kívánják megörvendeztetni.
2021-12-16 |
Erdélyi Ágnes, az intézmény pszichiátere, addiktológusa rádiónknak elmondta: a pandémia az amúgy is mindig szorongó és aggodalmaskodó embereket érintette különösen rosszul, közülük fordultak többen orvoshoz. De többen lettek-e szenvedélybetegek és tulajdonképpen kikért hozták létre a post covid ambulanciát, ez is kiderül a következő beszélgetésből.
2021-07-28 |
Janics Tímeának az erő és súlyemelés tölti ki az élete nagy részét. A nagykállói hölgy azon fáradozik, hogy minél több emberrel megismertesse és megszerettesse a súlyemelést is, amelynek óriási hagyományai vannak szabolcs megyében.
2021-04-28 |
Istentiszteletet közvetítettünk a nagykállói református templomból. Igét hirdetett Repelik Gábor lelkipásztor.
Karácsony szentestéjén istentiszteletet közvetítettünk a nagykállói református templomból. Igét hirdetett Repelik Zsuzsanna Eszter lelkipásztor.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Sántha Kálmán Szakkórházának Szenvedélybetegek Aktív és Rehabilitációs Osztálya augusztus 1-jétől, csütörtöktől már nem a nyíregyházi Sóstói úti kórházban, hanem ismét Nagykállóban, a Sántha Kálmán Szakkórházban fogadja a betegeket.
2019-08-02 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt