Nagykálló városstratégiai bizottságába választották külsős tagként Jónás Sándort, aki a Nagykállói Vár- és Örökségvédő Alapítvány elnöke az alapítvány és a Várbarátok körének tagjai is. Bár még friss a kinevezése, de máris rengeteg ötletet vázolt fel a közgyűlésnek a lelkes, városát nagyon szerető és cselekvő Jónás Sándor.
2023-11-21 |
Folyamatos átalakítások zajlanak a nagykállói Vártörténeti Kiállításon, melyet Jónás Sándor a Nagykállói Vár- és Örökségvédő Alapítvány elnöke koordinál. Mint mondja, az egyre bővülő kiállítási tárgyak miatt volt szükség az átalakításra.
2023-11-09 |
A régi parókia épületét újították fel és rendezték be a kisgyermekek számára Nagykállóban, ahol novembertől 24 bölcsődés korú gyermek ellátásáról tud gondoskodni majd a református egyházközség. Mintegy 300 millió forintból építkeztek és alakították ki a belváros központi részén az új bölcsődét.
2023-10-31 |
Nagykálló Folyamatos Fejlődéséért Egyesület az elmúlt két évben egyre több eseményt szervez, mely hasznos és jó ügyek kezdeményezője és katalizátorja szeretne lenni a szeretett városuknak.
2023-04-28 |
Istentiszteletet közvetítettünk a nagykállói református templomból. Igét hirdetett Repelik Gábor lelkipásztor.
A nagykállói Református Egyházközösség lelkipásztora Repelik Zsuzsanna Eszter lesz a következő percekben a vendégünk, aki az interjúban örömmel számolt be a megújult harangtoronyról, az adventi időszak programjairól és a cipősdoboznyi adománygyűjtő akcióról, amellyel a helyi rászoruló családokat kívánják megörvendeztetni.
2021-12-16 |
Erdélyi Ágnes, az intézmény pszichiátere, addiktológusa rádiónknak elmondta: a pandémia az amúgy is mindig szorongó és aggodalmaskodó embereket érintette különösen rosszul, közülük fordultak többen orvoshoz. De többen lettek-e szenvedélybetegek és tulajdonképpen kikért hozták létre a post covid ambulanciát, ez is kiderül a következő beszélgetésből.
2021-07-28 |
Janics Tímeának az erő és súlyemelés tölti ki az élete nagy részét. A nagykállói hölgy azon fáradozik, hogy minél több emberrel megismertesse és megszerettesse a súlyemelést is, amelynek óriási hagyományai vannak szabolcs megyében.
2021-04-28 |
Istentiszteletet közvetítettünk a nagykállói református templomból. Igét hirdetett Repelik Gábor lelkipásztor.
Karácsony szentestéjén istentiszteletet közvetítettünk a nagykállói református templomból. Igét hirdetett Repelik Zsuzsanna Eszter lelkipásztor.
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt