A Dorkász Szolgálat alapítvány online hirdette meg Kék Vödör akcióját június hónapra, 400 vödör megtöltését remélve az adakozók jóvoltából, ilyen módon segítve a nélkülözőket. Kiss Ábel Lukácsot a Dorkász vezetőjét kérdeztük.
2021-06-17 |
Húsvétig a gyűjtéshez online is lehet csatlakozni, de hagyományos úton is gyűjthető tartós élelmiszer. Kiss Ábel Lukácsot, a Dorkász Szolgálat Alapítvány igazgatóját kérdeztük.
2021-03-25 |
Ruhával, élelmiszerrel, tanszerrel, tisztítószerrel és minden más szükséges eszközzel támogatja a Dorkász Szolgálat Alapítvány azokat a gyülekezeteket, amelyek plántálásban vannak, vagy missziói tevékenységbe szeretnének kezdeni a környezetükben lévő rászorulók körében. A cél, hogy az Evangélium hirdetése mellett gyakorlati módon is érezze a célcsoport Isten feléjük irányuló gondoskodó szeretetét. Kiss Ábel Lukácsot, a Dorkász igazgatóját kérdeztük a misszióról
2021-03-18 |
Ehhez 30 egyedülálló férfi jelentkezését várják, akik egy-egy izgalmas és különleges randi-élményt ajánlanak fel, amit a hölgyek licitálás során vásárolhatnak meg. A beérkező összeget az alapítvány a Börtönmissziós projektjén belül 30 javítóintézetben fogvatartott lány megsegítésére fordítja, akik 3 hétvégén és 1 nyári táboron keresztül dráma-, művészet- és élménypedagógiai foglalkozásokon vehetnek részt.
2021-01-05 |
Szokatlan formában valósult meg az idén a Dorkász Szolgálat Alapítvány „Egyél jót és tegyél jót!” szlogennel meghirdetett tanszergyűjtése. Több százan vettek részt a rendezvényen, melyen 354 csomagot juttattak el magyar és kárpátaljai rászoruló diákok számára. A gyűjtés folytatódik, szeptemberben elkezdődik a Kék vödör akció.
2020-09-08 |
Az esemény célja volt, hogy megismerjék a börtönlakók körében végzett missziókat, módszereket és résztvevőket, valamint, hogy összehangolt munkával még hatékonyabb legyen a segítségnyújtás.
2020-07-16 |
A Dorkász Szolgálat is igyekezett minél több segítséget nyújtani a rászorulóknak a karantén idején. A munkatársak áprilisban és májusban is szerveztek osztásokat, bár az eseményeik többségét el kellett halasztaniuk. A Dorkász Szolgálat idén is megtartja táborait. A munkatársak a fogyatékkal élő fiatalok mellett, hátrányos helyzetű családoknak és fiatal lányoknak is szerveznek tábort.
2020-06-09 |
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt