Egy különleges vasútmodell kiállítást láthatnak az érdeklődők augusztus végén, Nyíregyházán a Vasutas Művelődési Házban. Malamidesz Szilvia intézményvezető rádiónknak elmondta: lesz rajzpályázatuk és egy érdekes baba kiállítással is készülnek a szervezők.
2020-07-30 |
Miskolcról csak a Művészetek Háza pályázott, és Borsodból is kevesebb jelentkező volt a Kultúrházak éjjel nappal elnevezésű programra. „Minden nap értéket adunk!” ez volt a szlogenje a február második hétvégéjén, február 14. és 16. között rendezett eseménynek, amelyre idén 600 helyszínen több mint 1000 programmal jelentkeztek a művelődési házak, közösségi intézmények. Az idén már második alkalommal minden határon túli területen rendeztek táncházat. Az esemény összegzését hallják Bordás Istvántól, a Népművelők Egyesülete elnökétől, aki népművelőként évtizedek óta Borsod-Abaúj-Zemplén megyében dolgozik.
2020-02-20 |
Havonta több mint 17 ezer látogató, sztárfellépők és szinte a hét minden napjára jutó program. Ilyen volt számokban a Váci Mihály Kulturális Központ 2019-es éve, amikor is a központi épületben százezrek fordultak meg, de szép számmal fogadtak látogatókat a tagintézmények is.
0:00
0:00
2020-01-16 |
A Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan a Debreceni Művelődési Központ egységintézményeiben is elkezdődnek a programok már január 20-án. A rendezvények között kiemelt jelentőségű a Makoldi-Vonal címmel, Makoldi Sándor rajzaiból nyíló kiállítás a Belvárosi Közösségi Házban.
2020-01-16 |
Igyekeztek új színekkel is gazdagítani a Városmajori Művelődési Ház programjait 2019-ben. Orémusz Maja, a Városmajori Művelődési Ház szakmai vezetője volt a vendégünk, aki – többek között – elmondta: sok régi sorozatot sikerült újra elindítaniuk és folytatniuk 2019-ben. Ráadásul az a tapasztalat, hogy nőtt a különféle, náluk működő klubok népszerűsége is a kulturális programoknak köszönhetően.
2020-01-06 |
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt