A következő 2 évben teljesen más logikával kell újraépíteni a szakmát a vírus miatt – ezt nevezte a legfőbb feladatának rádiónknak adott interjújában Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség újraválasztott elnöke. A Szabolcs megyei kötődésű szakember 8 éve áll a szövetség élén és most ismét bizalmat szavaztak neki.
2020-08-01 |
Akár családi, akár üzleti jellegű konfliktusrendezésben, nyújthat segítséget nyújthat a mediáció. Egy mediátor nem tanácsot ad, nem áll egyik fél oldalán sem, inkább abban segít, hogy a közös célt, - például egy házasság megmentését - el tudjanak érni. Néhány iskolában, - köztük egy miskolciban már vannak kortárs mentorok is. A további részletekről Dubravecz Gyöngyvért, a Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesületének elnökét kérdeztük.
2020-03-08 |
A Debreceni Állatkert február elsejétől teljes jogú tagja lett az Európai Állatkerti- és Vadállatorvosok Szövetségének. A szervezet 1996 óta fogja össze ennek a speciális területnek a szakembereit 40 ország állatkertjeiben és vadasparkjaiban.
2020-02-09 |
A cserkészet felkészíti a gyerekeket és a fiatalokat az életre, például megtanulnak felelősséget vállalni, a közösségért tenni.
0:00
0:00
2019-07-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh