Verseiben őszintén vall hitről, szeretetről, szerelemről, magányról, gondokról és fájdalomról. Érzékenyen, tiszta hangon, szép magyarsággal szól az olvasóhoz, költeményeit olvasva megismerhetjük legbensőbb gondolatait, érzéseit. Legújabb kötete is kiadás előtt áll.
2022-05-12 |
Húsz éves a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nőszövetség, akik korábban rengeteg programot szerveztek és a mai napig igyekeznek segíteni a bajban lévő nőknek, családoknak.
2021-11-14 |
A szervezet több programmal támogatja ezt a törekvést. Most szeptemberben megajándékozzák az első osztályba induló kisdiákokat egy-egy iskolatáskával valamint egy jelképes ösztöndíjat juttatnak el több mint kilencezer gyermek számára Felvidékre, Kárpátaljára, Vajdaságba, Erdélybe.
2021-09-10 |
A növekedés a koronavírus-járvánnyal magyarázható. A tavaszi pandémiás időszak alatt több szabadideje lett az embereknek, valamint sokkal többen töltötték a szabadságukat a vízparton. Eredményes volt a 2020-as esztendő a Horgász Egyesületek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szövetségénél is, taglétszámuk 2 ezerrel bővült, megtartották a horgász versenyeket, és a horgász szakköröket is-tudtuk meg Dr. Kovács Gy. Zoltántól az egyesület elnökétől.
2021-01-02 |
A Rákóczi Szövetség Diákutaztatási Programja keretében 200 középiskolai osztálykirándulást támogatott idén ősszel. A Szövetség a Nemzeti Összetartozás Évéhez kapcsolódóan az iskolák belföldi honismereti kirándulásait segítette. A pályázók 300ezer forint támogatást nyerhettek. Az utazás feltétele az volt, hogy a diákok olyan helyszíneket keressenek fel, amelyek a magyar történelem meghatározó eseményeihez kapcsolódtak. Katona Flórát, a Rákóczi Szövetség kommunikációs munkatársát kédeztük.
2020-11-22 |
A következő 2 évben teljesen más logikával kell újraépíteni a szakmát a vírus miatt – ezt nevezte a legfőbb feladatának rádiónknak adott interjújában Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség újraválasztott elnöke. A Szabolcs megyei kötődésű szakember 8 éve áll a szövetség élén és most ismét bizalmat szavaztak neki.
2020-08-01 |
Akár családi, akár üzleti jellegű konfliktusrendezésben, nyújthat segítséget nyújthat a mediáció. Egy mediátor nem tanácsot ad, nem áll egyik fél oldalán sem, inkább abban segít, hogy a közös célt, - például egy házasság megmentését - el tudjanak érni. Néhány iskolában, - köztük egy miskolciban már vannak kortárs mentorok is. A további részletekről Dubravecz Gyöngyvért, a Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesületének elnökét kérdeztük.
2020-03-08 |
A Debreceni Állatkert február elsejétől teljes jogú tagja lett az Európai Állatkerti- és Vadállatorvosok Szövetségének. A szervezet 1996 óta fogja össze ennek a speciális területnek a szakembereit 40 ország állatkertjeiben és vadasparkjaiban.
2020-02-09 |
A cserkészet felkészíti a gyerekeket és a fiatalokat az életre, például megtanulnak felelősséget vállalni, a közösségért tenni.
0:00
0:00
2019-07-12 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt