A beruházásra egy 80 millió forintos nyertes pályázat adott lehetőséget a Tokaj-hegyaljai település önkormányzatának. Csoma Ernő polgármester az átadásra szervezett ünnepségen elmondta: a gazdaság újraindításából a saját eszközeikkel szeretnék kivenni a részüket.
2020-05-17 |
Elmarad az idei tolcsvai borfesztivál – jelentette be a legnagyobb közösségi oldalon a szervező tolcsvai önkormányzat. Nemcsak ez a rendezvény esik áldozatául ebben az esztendőben a koronavírus járványnak és bizony a vészhelyzetet megsínylik a hely szállásadók és borászatok is. Ezekről beszélgetünk most a tokaj-hegyaljai település polgármesterével, Csoma Ernővel.
2020-04-16 |
Harmadik alkalommal látta vendégül a Tokaji Borvidék a Hellowood építészmustra táborát. Ennek során a hazai építész-, tájépítész, vagy a hozzájuk köthető művészeti felsőoktatási intézmények több mint száz hallgatója, valamint oktatóik idén újabb hét településen hoztak létre különböző alkotásokat, építményeket. A tábor végén a szervezők bejárást szerveztek ezek bemutatására.
0:00
0:00
2019-07-17 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt