Legyen mindenki körültekintő a temetőlátogatás alkalmával, nehogy megkárosítsák – hívta fel a figyelmet rádiónknak Nyíregyháza városgondnoka. Bordás Béla közlése szerint ilyenkor különösen figyelni kell az értékeinkre, tegyük el jól a telefonunkat, ne tartsunk magunknál nagyobb címletű készpénzt és a táskánkat se tegyük a sírra, mert könnyen ellophatják.
2020-10-18 |
Borsod megyébe látogatott szeptember utolsó napjaiban Nagy István agrárminiszter. A tárcavezető köszöntőt mondott az Országos Pálinkaverseny megnyitó ünnepségén, amelynek idén Miskolc adott otthon.
2020-10-04 |
A sátoraljaújhelyi szlovák nemzetiség képviselőkkel találkozott a napokban Soltész Miklós a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára. Itt egyebek mellett beszélt azokról a törekvésekről, amelyek a két nép harmonikus együttélését szolgálják határokon belül, valamint a két ország között.
2020-06-28 |
A tapasztalatokról, a koronavírus-járvány okozta kihívásokról, és a szociális területen dolgozók helytállásáról az államtitkár mellett, Szentiné Bosnyák Zsuzsanna intézményvezető, valamint Dr. Gaál Sándor Református esperes-lelkipásztor nyilatkozott rádiónknak.
2020-05-08 |
Október 11-én tartották az Erőművek Éjszakáját, amelyen országszerte 42 erőmű és fűtőmű nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt . Az érdeklődők megtekinthették az áram, a távfűtés és a használati meleg víz előállítását biztosító, sok esetben gigantikus méretű berendezések működését. Betekintést nyerhettünk a miskolci MIHŐ KFT és a Bioenergy Miskolc KFT Muhi utcai biomassza fűtőművének munkájába. Itt beszélgettem Nyíri László ügyvezetővel.
2019-10-15 |
Meglátogatta a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi diaszpóra táborának lakóit Szili Katalin miniszterelnöki megbízott.
2019-07-24 |
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt