A sátoraljaújhelyi szlovák nemzetiség képviselőkkel találkozott a napokban Soltész Miklós a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára. Itt egyebek mellett beszélt azokról a törekvésekről, amelyek a két nép harmonikus együttélését szolgálják határokon belül, valamint a két ország között.
2020-06-28 |
A tapasztalatokról, a koronavírus-járvány okozta kihívásokról, és a szociális területen dolgozók helytállásáról az államtitkár mellett, Szentiné Bosnyák Zsuzsanna intézményvezető, valamint Dr. Gaál Sándor Református esperes-lelkipásztor nyilatkozott rádiónknak.
2020-05-08 |
Október 11-én tartották az Erőművek Éjszakáját, amelyen országszerte 42 erőmű és fűtőmű nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt . Az érdeklődők megtekinthették az áram, a távfűtés és a használati meleg víz előállítását biztosító, sok esetben gigantikus méretű berendezések működését. Betekintést nyerhettünk a miskolci MIHŐ KFT és a Bioenergy Miskolc KFT Muhi utcai biomassza fűtőművének munkájába. Itt beszélgettem Nyíri László ügyvezetővel.
2019-10-15 |
Meglátogatta a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi diaszpóra táborának lakóit Szili Katalin miniszterelnöki megbízott.
2019-07-24 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh